Az ország legmagasabb beltéri növényfala  ✅

Szakmai csapatunk tagjai építették Magyarország legmagasabb beltéri zöldfalát is 2019-ben. Több mint 1.400 db növény, 8 tonna súly, 17 méter magasság Kecskeméten az új egyetemi Campus aulájában. Alább a cégbemutató és a referenciavideónk az építésről:
 

24 órán belül ajánlatadás

Jelentkezzen konzultációra zöldfalakkal, öntözőrendszerekkel kapcsolatban, és mi 24 órán belül válaszolunk, árajánlatot adunk

Mérnöki tervezés

Zöldfalak esetén a növények gondos kiválasztása és elhelyezése, lakberendezői pontossággal a legnagyobb vizuális élmény elérése érdekében. Öntözőrendszerek esetén is ingyenes terezésm, tanácsadás!

Kivitelezés

Néhány nap alatt a falára kerülhet a kiválasztott zöldfal, és az unalmas szürke rész buja, zöld felületté változik. Napokon belül megépítjük Ön számára álmai örökzöld borostyánkerítését alapozással együtt. Rövid időn belül kivitelezőink megvalósítják öntözőrendszerét.

Karbantartás

Karbantartási csomagokat kínálunk, amik garantálják a szép és egészséges zöldfalat. Időt és vizet spórolva Önnek .

Akik már bizalmat szavaztak nekünk:

Éve óta sikeres, felépített brandekre bontva működünk, célzottan kiszolgálva minden igényt

Termékpalettánk lefedi a teljes beltéri és kültéri zöldfal keresletet,
még gondozásmentes zöldfalakat is kínálunk.
Az alap kertészeti termékek sem hiányoznak portfóliónkből,
sőt ingyenes online kerti öntözőrendszer tervezéssel segítjük a pandémia óta érdeklődőinket.

Borostyánpanel.hu

A Compact Nature Kft., az eredeti Mobiliane Borostyán panelek hazai kis- és nagykereskedelmi forgalmazója. Az általunk értékesített és telepített zöldfalak megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Tepelítő kollégáink szakértelmével kombonálva a végeredmény minden esetben a vevő által elvárt legmagasabb minőség lesz!

  • Paneleink friss termelésből származnak
  • Horganyzott kerítéselemre nevelve
  • 50 év roszdamentességi garancia
  • Gyors telepítés, azonnali takarás
  • Országos kivitelezéssel, kiszállítással
irány a weboldal
Egyedi ajánlatot kérek

ÖNTÖZŐRENDSZERONLINE.HU

Az automata öntözőrendszerek egyre inkább elmaradhatatlan kiegészítői a kerteknek. Ha kertépítésre szánja magát, már akkor fontos egy jó kerti öntözőrendszer beépítését is megtervezni. Ha már a meglévő kertjébe fontolgatja az automata öntözőrendszer telepítését, érdemes igénybe vennie ingyenes öntözőrendszer tervező szolgáltatásunkat, ahol öntözéstechnika szakembereink megtervezik az Ön számára leginkább megfelelő automata rendszert.

Irány a webshop Ingyenes öntözőrendszer-tervezést kérek

mini-garden.hu

Cégünk a Minigarden® nemzetközi zöldfal modulrendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Minigarden moduláris termékek lehetővé teszik a függőleges kertek létrehozását beltérben és kültérben egyaránt, innovatív öntöző-és vízelvezető megoldások több ezer növény számára.

Irány a weboldal

MOSS-ONE.EU

Immáron 8 éve foglalkozunk élő növény-, és zuzmófalak tervezésével és kivitelezésével, Magyarországon elsők között elkezdvén ezt az úttörő tevékenységet.
Több év gyakorlat után azt tapasztaltuk, hogy a Magyarországon elérhető megoldások szerkezetileg alkalmatlanok egy jól fenntartható zöldfal kialakítására.
Azonban, mivel nem minden helyszín alkalmas a buja, élő növényfalak installációjára (nincs hálózati víz, vagy csatorna kiállás), ezért 2020-ban megalapítottuk a MossONE brand-et, hogy stabilizált és karbantartásmentes növényfalakat is tudjunk ügyfeleinknek kínálni, melyek semmilyen infrastruktúrát nem igényelnek…
irány a weboldal Egyedi ajánlatot kérek

VIPKERT.HU – nagyker portálunk

Kertépítőket és visszatérő vásárlóinknak létrehozuk vipkert.hu weboldalunkat, ahol verhetetlen minőségben és hihetetlen árakkal szolgálunk ki minden olyan partnerünket, aki rendszeresen vásárolja termékeinketé

Irány a nagyker

Keressen minket bizalommal

Want to get in touch? We’d love to hear from you. Here’s how you can reach us…

Szaküzletünk

2040, Budaörs, Törökbálinti út 21.

Nyitatartás:

H-P 08.30 – 17.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel
[Maximális fájlméret: 10MB]


Megközelítés

Autóval vagy tömegközlekedéssel: 40, 40B, 140, 140A,240, 240E busz (Budaörs, Templom tér); 172, 173 (Budaörs, benzinkút)

Szolgáltató: Compact Nature Kft.

Adószám:27094400-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-208815