24 órán belül ajánlatadás

Jelentkezzen konzultációra zöldfalakkal, öntözőrendszerekkel kapcsolatban, és mi 24 órán belül válaszolunk, árajánlatot adunk

Mérnöki tervezés

Zöldfalak esetén a növények gondos kiválasztása és elhelyezése, lakberendezői pontossággal a legnagyobb vizuális élmény elérése érdekében. Öntözőrendszerek esetén is ingyenes terezésm, tanácsadás!

Kivitelezés

Néhány nap alatt a falára kerülhet a kiválasztott zöldfal, és az unalmas szürke rész buja, zöld felületté változik. Napokon belül megépítjük Ön számára álmai örökzöld borostyánkerítését alapozással együtt. Rövid időn belül kivitelezőink megvalósítják öntözőrendszerét.

Karbantartás

Karbantartási csomagokat kínálunk, amik garantálják a szép és egészséges zöldfalat. Időt és vizet spórolva Önnek .

Borostyánpanel.hu

A Compact Nature Kft., az eredeti Mobiliane Borostyán panelek hazai kis- és nagykereskedelmi forgalmazója. Az általunk értékesített és telepített zöldfalak megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Tepelítő kollégáink szakértelmével kombonálva a végeredmény minden esetben a vevő által elvárt legmagasabb minőség lesz!

  • Paneleink friss termelésből származnak
  • Horganyzott kerítéselemre nevelve
  • 50 év roszdamentességi garancia
  • Gyors telepítés, azonnali takarás
  • Országos kivitelezéssel, kiszállítással
irány a weboldal
Egyedi ajánlatot kérek

ÖNTÖZŐRENDSZERONLINE.HU

Az automata öntözőrendszerek egyre inkább elmaradhatatlan kiegészítői a kerteknek. Ha kertépítésre szánja magát, már akkor fontos egy jó kerti öntözőrendszer beépítését is megtervezni. Ha már a meglévő kertjébe fontolgatja az automata öntözőrendszer telepítését, érdemes igénybe vennie ingyenes öntözőrendszer tervező szolgáltatásunkat, ahol öntözéstechnika szakembereink megtervezik az Ön számára leginkább megfelelő automata rendszert.

Irány a webshop Ingyenes öntözőrendszer-tervezést kérek

mini-garden.hu

Minigarden moduláris termékek lehetővé teszik a függőleges kertek létrehozását beltérben és kültérben egyaránt, innovatív öntöző-és vízelvezető megoldások több ezer növény számára.

Irány a weboldal

MOSS-ONE.EU

Immáron 8 éve foglalkozunk élő növény-, és zuzmófalak tervezésével és kivitelezésével, Magyarországon elsők között elkezdvén ezt az úttörő tevékenységet.
Több év gyakorlat után azt tapasztaltuk, hogy a Magyarországon elérhető megoldások szerkezetileg alkalmatlanok egy jól fenntartható zöldfal kialakítására.
Azonban, mivel nem minden helyszín alkalmas a buja, élő növényfalak installációjára (nincs hálózati víz, vagy csatorna kiállás), ezért 2020-ban megalapítottuk a MossONE brand-et, hogy stabilizált és karbantartásmentes növényfalakat is tudjunk ügyfeleinknek kínálni, melyek semmilyen infrastruktúrát nem igényelnek…
irány a weboldal Egyedi ajánlatot kérek

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Olvassa el újdonságainkat. Ismerje meg legújabb projektjeinket, termékeinket!

BLOG
Moss-one.eu – új weboldalunk zuzmó dekorációk, zuzmó csempék, zuzmó képek

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! [...]

1 Comment

Keressen minket bizalommal

Want to get in touch? We’d love to hear from you. Here’s how you can reach us…

Szaküzletünk

2040, Budaörs, Törökbálinti út 21.

Nyitatartás:

H-Cs 08.30 – 17.00

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel
[Maximális fájlméret: 10MB]


Megközelítés

Autóval vagy tömegközlekedéssel: 40, 40B, 140, 140A,240, 240E busz (Budaörs, Templom tér); 172, 173 (Budaörs, benzinkút)

Szolgáltató: Compact Nature Kft.

Adószám:27094400-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-208815